(Poistunut julkaisusta)

Ostaja, FP FinnProfiles Oy
FP Finnprofiles Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Kehittäisitkö ostotoimintaa prosessilähtöisesti, kilpailuttamalla, varastologistiikkaa analysoimalla materiaalivirrat huomioiden? Jos vastaat kyllä, tämä tehtävä voi olla sinua varten.

Etsimme kokenutta ostajaa FinnProfiles Oy:lle Sastamalaan. Tehtävä on vakituinen, monipuolinen ja itsenäinen. Voit aloittaa työskentelyn heti tai sopimuksen mukaan.

FinnProfiles valmistaa ja suunnittelee räätälöityjä tiiviste- ja eristysratkaisuja lukuisille eri teollisuustoimialoille, kuten raide- ja meriteollisuudelle. Yrityksen liiketoiminnasta suurin osa tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

Haemme nyt vahvaa ostajaa vastaamaan yrityksen ostoista, ostoprosessista ja sen kehittämisestä. Tehtävässä korostuu toimittajayhteistyö, uusien mahdollisuuksien kartoittaminen ja analysointi sekä raportointi. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Tehtävä edellyttää

  • kokemusta ostotoiminnasta, mielellään teollisesta ympäristöstä
  • teknistä koulutusta/kokemusta/suuntautuneisuutta
  • järjestelmäosaamista sekä systemaattista työskentelytapaa
  • hyviä viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

FinnProfiles on perheyritys, jossa päätöksenteko on lähellä ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa. Ympärilläsi työskentelee ammattitaitoinen ja mukava työporukka, joka haluaa ratkaista haasteita kanssasi yhdessä. Yritys arvostaa osaamisen kehittämistä ja toivoo samaa sinulta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Vormala (0408374019), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin 12-13.