(Poistunut julkaisusta)

OSTAJA, Feon Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Feon Oy on suomalaisomisteinen teräspalveluyhtiö. Me Feonilla kehitämme aktiivisesti suomalaista teollisuutta ja toimialan käytäntöjä. Avoimen yhteistyön ja ensiluokkaisen kumppaniverkostomme avulla takaamme asiakkaillemme laadukkaat materiaalit ajallaan toimitettuna, monipuoliset esikäsittelyt tarpeiden mukaan sekä tehokkaan logistiikan ja varastoinnin. Tarjoamme yksilöllisen, joustavan ja asiantuntevan palvelun henkilökohtaisesti tai digitaalisten kanavien kautta - ammattilaiselta ammattilaiselle.


Asiakkaamme Feon Oy etsii kokenutta


OSTAJAA


määräaikaiseen työsuhteeseen terästuotteiden operatiiviseen ostotoimintaan


Toimipaikkasi on Vallilassa Helsingissä tai LahdessaOstajana vastaat Feonin tiettyjen terästuotteiden operatiivisista ostoista sekä toimitusvalvonnasta. Työsi edellyttää hyvää järjestelmäosaamista, systemaattista työskentelyä sekä kokemusta ostotehtävistä. Kykenet hoitamaan tehtäväsi itsenäisesti yhdessä toimittajien kanssa. Toivomme aikaisempaa työkokemusta teknologiateollisuuden alalta ja terästuotteiden tuntemusta.

Edellytykset tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle on ennen kaikkea järjestelmällinen työskentelytapa sekä avoin ja innostunut asenne. Odotamme sinulta myös hyviä tiimityöskentely- sekä neuvottelutaitoja.

Ostotehtävät ovat kansainvälisiä, joten vaadimme sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on toki eduksi. Hallitset perusjärjestelmät, kuten Office-ohjelmistot sekä sinulla on kokemusta ja osaamista ERP- ja osto-ohjelmien (Digian Enterprise 7) käyttämisestä.KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 16.2.2020 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopivin tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Janne Myllynen, puh. 040-585 5447. Soittoaika 11.02.2020 klo 14.00-15.00. https://www.feon.fi/fi/Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.