Ostaja Etteplanille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2021

Ostaja Etteplanille

Miksi Etteplan?

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” heijastuu kaikkeen tekemiseemme. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella, pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tarjoamme sinulle kokeneen ja sitoutuneen tiimin tueksi työhösi. Etteplanilla työskentelet nykyaikaisessa ympäristössä alamme moderneimmilla työkaluilla sekä saat mahdollisuuden kouluttautua ja edetä urallasi. Saat myös kokea ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen työssäsi.

Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin myös tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun. Pidämme huolen henkilöstömme ammattitaidosta tarjoamalle heille mielekkäitä ja haastavia työtehtäviä ja kouluttautumismahdollisuuksia. Meille henkilöstömme kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää ja uskomme vahvasti siihen, että työn ja vapaa-ajan tasapaino luo uutta inspiraatiota työhön.

Haemme asiakasyrityksellemme Etteplanille Otaniemeen elektroniikka- ja mekaniikkakomponenttien ostajaa.

Tehtävänkuvaus:

Työnkuvaasi kuuluu elektroniikka- ja mekaniikkakomponenttien hankkiminen olemassa olevilta toimittajilta sekä niiden vastaanottaminen ja kirjaaminen ERP:iin, komponenttien kuljetusten seuraaminen sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitaminen. Työn teknisyydestä johtuen toivomme sinulta löytyvän jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa teknistä koulutusta. Työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 8-16, mutta työn projektiluontoisuuden takia sinulta toivotaan löytyvän joustoa. Työtunteja tasataan tilanteen mukaan molempiin suuntiin ja käytössä on liukuma sekä osittainen etätyömahdollisuus.

Tehtävässä vaaditaan:

-Vähintään AMK-insinöörin tutkinto

-Aikaisempi kokemus ostajan tehtävistä

-Englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito

-Erinomaisia tiimityötaitoa

Eduksi katsomme:

-Saksan kielen taito

Mitä tarjoamme:

Tämä haku toteutetaan suorarekrytointitoimeksiantona ja valittu henkilö työllistyy suoraan Etteplanin kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus sopimuksen mukaisesti. Tehtävän suunniteltu aloitus on elokuussa.

Miten haet:

Jos kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä. Liitäthän hakemukseesi CV:si, palkkatoiveesi sekä hakukirjeesi, jossa kerrot hieman aiemmasta osaamisestasi tätä tehtävää ajatellen. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Jaana Puhakka-Tanke puhelimitse numerosta 050 347 5325 (arkisin 9-15) tai sähköpostitse jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot