(Poistunut julkaisusta)

Ostaja elintarvike tuoteryhmään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2017

Innostutko ruuasta? Osaatko rakentaa ja ylläpitää asiakkaita kiinnostavaa tuotevalikoimaa? Pidätkö vastuullisesta, merkityksellisestä, tarkasta ja itsenäisestä työstä?


Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ostajaa, jonka vastuualueena on elintarvike- ja lemmikkituoteryhmän tuotteiden hankinta ja valikoiman muodostaminen ja kehittäminen, hinnoittelu sekä sovittujen kate-, tehokkuus- ja saatavuustavoitteiden saavuttaminen.


Työtehtäviäsi


Vastaat elintarviketuoteryhmän tuotteiden valikoiman muodostamisesta, hankinnasta, hinnoittelusta, varaston-arvosta ja saatavuudesta. Vastuullesi tulevat tuoteryhmät määrittelemme yhdessä sinun kanssasi.


Mitä odotamme sinulta?


Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta, vankkaa työkokemusta ja ammattitaitoa ostotehtävistä sekä vähittäiskaupan tuntemusta. Olet kiinnostunut kehittämään tuoteryhmääsi asiakkaiden tarpeiden ja alan trendien mukaan. Osaat pitää langat käsissäsi, vaikka asioita on samaan aikaan meneillään monta. Viestintä ja yhteistyön tekeminen eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa.


Olet napakka neuvottelija ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Sinulla on analyyttinen ja systemaattinen ote työhön. Olet energinen, tartut toimeen ja sinulla on hyvä paineensietokyky.


Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa ja ulkomailla


Mitä tarjoamme sinulle?


Tarjoamme mielenkiintoisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen kasvavassa yrityksessä. Tokmannilla saat hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Hae tehtävää viimeistään 26.11.2017 täyttämällä sähköinen hakulomake. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuslomakkeella myös palkkatoiveesi.


Lisätietoja tehtävästä antaa 17.11 klo 14.00 – 16.00 tai 20.11 klo 14.00 – 15.00 ostoryhmäpäällikkö Mikko Keskitalo p. 020 728 7662.