(Poistunut julkaisusta)

Ostaja DB Santasalolle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018Työn kuvaus:
   
 
DB Santasalo on johtava teollisuusvaihdevalmistaja ja mekaanisen voimansiirron ratkaisujen elinkaaripalveluiden tuottaja. Liiketoimintamme on globaalia. Suomessa toimintaa on mm. Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Oulussa ja Torniossa. lisätietoja
www.dbsantasalo.com
 


Etsimme nyt Santasalolle Ostajaa. 
 
Ostajana vastaat operatiivisesta ostoprosessista omien tuoteryhmien osalta. Huolehdit päivittäisestä yhteydenpidosta nimettyihin toimittajiimme ja toimitusten sujuvuudesta tuotantoon. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä muun hankintatiimin että kokoonpanon kanssa. Sijaintipaikkasi voi olla Jyväskylä tai Hyvinkää.  
 


Toivomme sinulta 
Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen koulutus.  Olet työstäsi innostunut, positiivinen ja joustava persoona. Työmäärän vaihtelevuus sopii sinulle etkä pelkää tiukkojakaan aikatauluja. Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja olet organisointikykyinen.
Sinulla on kokemusta ostajan tehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Työkaluina ovat Ms Office ohjelmistot sekä Lean toiminnanohjausjärjestelmä.
Suomen kielen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti englanniksi.
 


Tehtäviisi kuuluu 
Määritettyjen Standardinimikkeiden ja lisävarusteiden osto kokoonpanon tarpeisiin, sekä kemikaalien ja YK-nimikkeiden ostovastuu. 
 


Tarjoamme sinulle 
Vakituisen, vastuullisen tehtäväkentän  kansainvälisen organisaation ostotiimissä. Tarjolla on myös kilpailukykyinen palkka ja muut ison talon edut sekä  kannustavan työyhteisön.
Valittu henkilö saa laadukkaan perehdytyksen yrityksen prosesseihin ja järjestelmiin.
Lisätietoja tehtävästä antaa Henriikka Huuskonen, Purchase Manager, gsm 040 828 9879 tiistaina  16.10 tai perjantaina 19.10. klo 13-16:00.
Hae tehtävää alla olevan linkin kautta  21.10.2018 mennessä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Ostaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea


Toimipaikka:  Jyväskylä