(Poistunut julkaisusta)

Ostaja DB Santasalolle Jyväskylään
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Etsimme nyt DB Santasalolle

OSTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

DB Santasalo on johtava teollisuusvaihdevalmistaja. Liiketoimintamme on globaalia ja kansainvälinen yhteistyö päivittäistä. Konsernin liikevaihto on reilut 200 miljoonaa euroa ja työntekijöitä reilut 1000 ympäri maailmaa. DB Santasalo Suomen liikevaihto on reilut 50 miljoonaa euroa ja työntekijöitä noin 170. Suomen toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Oulussa ja Torniossa. Lisätietoja osoitteesta www.dbsantasalo.com

Ostajana työnkuvaasi kuuluu määrättyjen tuoteryhmien operatiivisesta ostoprosessista vastaaminen sekä yhteydenpito toimittajiin ja tuotantoon. Tukenasi on osaava tiimi, jonka kanssa työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä.

Arvostamme teknistä ymmärrystä sekä tuotetuntemusta ja piirustustenlukutaitoa. Etsimämme henkilö tarttuu työhönsä oma-aloitteisesti, mutta omaa myös erinomaiset tiimityötaidot.

Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen ja osaavan tiimin tuen, loistavat urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat heti elokuussa 2020, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 22.–26.6. aikavälillä ostopäällikkö Henriikka Huuskonen, 040 828 9879, henriikka.huuskonen@dbsantasalo.com

Muuna aikana lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitavan Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292, emmi.leppanen@go-on.fi.