Ostaja Boliden Harjavaltaan
Boliden Harjavalta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Boliden Harjavalta on Satakunnassa toimiva, tehokas ja vastuullinen metallinjalostaja, joka tuottaa korkealaatuista kuparia ja nikkeliä eurooppalaisille teollisuusasiakkaille. Nikkelisulatto on ainoa Euroopassa ja sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista.

Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Tehtailla työskentelee 550 eri alojen ammattilaista. Yrityksen vuoden 2019 tuotannon arvo oli 1,3 miljardia euroa.

Boliden Harjavalta on osa Boliden-konsernia, jonka erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien kierrätys. Konsernin henkilöstömäärä on noin 6 000, joista Suomessa työskentelee noin 1 500 henkilöä Boliden Harjavallan lisäksi Kokkolan sinkkitehtaalla ja Kevitsan kupari- ja nikkelikaivoksella.

Vahvistamme toimintaamme hakemalla ostajaa Harjavallan tehtaalle.

Ostajana toimit operatiivisen hankinnan monipuolisissa tehtävissä, pääosin kunnossapidon varaosien ja palveluiden hankinnassa. Tarjouspyyntöjen ja tilausten prosessoinnin lisäksi osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon, varaston, laskujenkäsittelyn ja tavarantoimittajien kanssa.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva teknikko- tai insinööritutkinto, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme kokemusta vastaavista teknisen ostajan tehtävistä, kunnossapidon ja laitetekniikan tuntemusta, teknisten piirustusten ja materiaalien ymmärrystä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Tehtävässä on etua myös SAP-järjestelmän tuntemuksesta. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanninkielitaito katsotaan eduksi.

Tule kehittymään hankinnan asiantuntijaksi osana kannustavaa ja osaavaa tiimiä. Bolideniläisenä etuihisi kuuluvat muun muassa kilpailukykyinen palkkaus, hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, kattavat työterveyspalvelut sekä edut liikuntaan ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan yrityksen kehitykseen ja tulevaisuuden tuloksentekoon.

Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat ja liitä hakemukseen mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Bolidenilta Timo Riikonen 040 679 5184, timo.riikonen@boliden.com ja Adeccolta Nina Vesavuori 050 383 0168, nina.vesavuori@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410394
  • Tehtäväalue: Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Nina Vesavuori (nina.vesavuori (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Harjavalta