(Poistunut julkaisusta)

Ostaja Arctic Machinelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säässä kuin säässä.

Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Autot sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!

Etsimme nyt Arctic Machinelle

 

OSTAJAA

 

Tehtäviisi kuuluu päivittäisten ostojen ja ostotilausten tekeminen sekä toimitusten valvonta. Hoidat ostopäällikön kanssa yhteydenpitoa sekä kotimaisiin että ulkomaisiin toimittajiin. Työskentelet yhdessä organisaation myynnin, suunnittelun ja tuotannon kanssa. Tehtävä on alkuun määräaikainen vuoden loppuun, mutta sopivalla henkilöllä on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön.


Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja järjestelmällistä työotetta. Koulutustaustasi on tekninen ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta teknisen puolen ostoista. Edellytämme sinulta yhteistyökykyä toimia organisaation eri jäsenten kanssa ja englannin suullinen sekä kirjallinen osaaminen on välttämätöntä. Odotamme, että sinulla on hyvät IT-taidot ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käyttämisestä. Työ on toisinaan hyvinkin hektistä ja vaatii hyvää paineensietokykyä.


Miksi Arctic Machinelle?

Pääset mukaan oikeasti kansainväliseen mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, näissä laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. Töitä tehdään siisteissä ja valoisissa tiloissa ja palkkakin on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.

Käy kurkkaamassa lisää www.arcticmachine.fi ja www.infotripla.fiLisätietoja tehtävästä antaa 13.-14.5. Adeccolta Olga Jokinen, olga.jokinen@adecco.fi. p 0400 278 937. Hae paikkaa nettisivujemme kautta www.adecco.fi viimeistään 20.5.2019 ja jätä meille ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 20.5.2019.