(Poistunut julkaisusta)

Osavalmistaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019
Peikko Finland Oy
Peikko Group Oy on johtava maailmanlaajuinen mataliin välipohjajärjestelmiin ja elementti- ja paikallavalurakentamisen liitostekniikkaan keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on myyntitoimistot yli 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Afrikassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 8 maassa. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 225 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 800 ammattilaista. Lisätietoja: www.peikko.com.
Toimenkuva
Haemme nyt kansainvälisesti menestyvälle Peikko Finland Oy:lle työntekijöitä osavalmistukseen. Työtehtäviin kuuluu trukilla ajoa ja osien keräilyä. Töitä tarjolla useammaksi kuukaudeksi ja hyvälle tekijälle jopa vakituiseen työhön asti! Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisesti. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä asiakkaamme on valmis kouluttamaan sinut tehtävään.
Odotamme sinulta
Sinulla tulee olla kokemusta trukilla ajosta sekä valmius vuorotyöhön. Kuvanlukutaito on ehdottomasti plussaa.
Koulutus ja työkokemus
Kiinnostuitko ja haluaisit olla osana isoa kansainvälistä yritystä? Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan myös ansioluettelosi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
4-6kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2019 mennessä.