(Poistunut julkaisusta)

Osavalmistaja
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Peikko Finland Oy
Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.
Toimenkuva
Haemme nyt kansainvälisesti menestyvälle Peikko Finland Oy:lle työntekijöitä osavalmistukseen. Työtehtäviin kuuluu trukilla ajoa ja osien keräilyä. Töitä tarjolla useammaksi kuukaudeksi ja hyvälle tekijälle jopa vakituiseen työhön asti!
Odotamme sinulta
Sinulla tulee olla kokemusta trukilla ajosta sekä valmius vuorotyöhön
Koulutus ja työkokemus
Kiinnostuitko ja haluaisit olla osana isoa kansainvälistä yritystä? Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan myös ansioluettelosi.
Kesto
6-12kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2018 mennessä.