(Poistunut julkaisusta)

Osastovastaavan kakkonen (Hevi)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Toimenkuva
Haemme Osastovastaavan kakkosta hedelmä- ja vihannesosastolle K-Citymarket Saloon. Työtehtäviisi kuuluu päivittäisen asiakaspalvelun ja hevi-osaston ylläpidon lisäksi osastovastaavan oikeana kätenä toimiminen ja tuuraus poissaolotilanteissa. Sisältäen tilaustenhallintaa, menekin seurantaa ja ennakointia, hävikin minimointia, tavaran purkua. Lisäksi tulevaisuudessa tulet mahdollisesti toimimaan myös muilla osastoilla kakkosena, joten osaamisesi karttuu matkanvarrella myös mahdollisiin, vielä vastuullisempiin tehtäviin. Työaika 25-30h/vko, sijoittuen ma-pe klo 6-21 , la klo 6-20 ja su klo 10-18 välille.
Odotamme sinulta
Ennen kaikkea olet aurinkoinen asiakaspalvelija ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet joustava ja tykkäät pyöritellä numeroita, sekä omaat loogismatemaattisen ajattelutavan. Tarvitset myös myönteisen ja reippaan asenteen, ja sinulla on visuaalista silmää osaston hoitoon ja myyvän ulkoasun luomiseen.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ruokakaupanalalta. Tilaustenhallinnan vuoksi ensiarvoisen tärkeää on myös ymmärtää kokonaisuuksia ja kyetä tarkasti ennustamaan menekkiä. ATK-taidot tulisi perustoiminnoilta olla hanskassa. Ruoanlaittotaito katsotaan eduksesi.
Muut tiedot
Tarjoamme vastuullisen ja mielekkään työn asiakaspalvelun parissa hyvässä työtiimissä! Jos tunnistit itsesi ilmoituksesta, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme haastattelut hakuajan puitteissa. Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työnhakulomake osoitteessa www.vmp.fi. Liitä siihen CV:si ja merkitse kiinnostavaksi paikka. Mikäli sinulta löytyy jo hakemus meiltä, niin päivitäthän tietosi/CV:si ajan tasalle ja hae paikkaa.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 02 728 1450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.