Osastovastaava
Suomen Punainen Risti, Kontti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme pääkaupunkiseudulle (Vantaa ja Helsinki

OSASTOVASTAAVIA

Osastovastaava toimii osana työnjohtotiimiä ohjaten Kontti-ketjun myymälä- ja tuotantoprosessia, sekä muuta päivittäistä toimintaa Kontti-ketjun konseptiohjeistuksen ja erillisen työnjaon mukaisesti. Tehtävään sisältyy aktiivista myynnin kehittämistä, raportointia sekä vastuuta henkilöstön ohjauksesta ja perehdytyksestä eri toimintoihin. Vahvojen sosiaalisten- ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi odotamme tahtoa ja taitoa kehittää yksikön toimintaa yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa.

Kontin toimintaympäristössä yhdistyvät kaupallinen toimintatapa ja sosiaalinen näkökulma. Tehtävään soveltuva työkokemus voi olla vähittäiskaupasta tai muusta kaupan- ja asiakaspalvelun toiminnoista. Arvostamme kokemusta työnjohdollisista tehtävistä, erilaisista henkilöstön ohjaustehtävistä ja vähittäiskaupan toiminnoista sekä koulutusta kaupallisen alalta. Tehtävässä korostuvat ripeä päätöksenteko, kehittymishalukkuus, vastuuntuntoisuus ja hyvät työyhteisötaidot.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän osana maailman suurinta avustusjärjestöä, ketjuorganisaation tuen ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen eri tehtäväalueilla.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Haettava tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa.

  • Hakuaika: 10.3.2021 saakka

Lisätietoja tehtävästä antaa myymälätoiminnan johtaja Leevi Heimonen p. 050 590 2427 ma 1.3. klo 10 – 14 ja ma 8.3. klo 9-13 tai sähköpostitse leevi.heimonen@redcross.fi

Lisätietoa Kontti-ketjusta: www.sprkontti.fi

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa https://rekry.redcross.fi/MepRekry palkkatoiveineen viimeistään 10.3.2021 mennessä. Liitä hakemukseesi myös CV.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428310
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Myymälätoimintojen johtaja Leevi Heimonen puh. 050 590 2427 ma 1.3. klo 10 – 14 ja ma 8.3. klo 9-13 tai sähköpostitse leevi.heimonen@redcross.fi