(Poistunut julkaisusta)

Osastovastaava
K-supermarket Ratina

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

SinäKö se oot?

Uusi K-Supermarket Ratina etsii ruokakaupan ammattilaisia ja hymyileviä asiakaspalvelijoita.

Haemme positiivisia ihmisiä, jotka haluavat kantaa vastuuta ja tehdä töitä Tampereen parhaan ja mukavimman ruokakaupan rakentamiseksi. Tehtävämme on, että laadukasta ja tuoretta ruokaa arvostavat tamperelaiset ja muutkin herkkusuut löytävät helposti haluamansa raaka-aineet, ajankohtaisimmat herkut sekä hyvät ideat ja eväät matkaansa.

Etsimme nyt:

Osastovastaavia

HeVi-, leipä-, lihajaloste-valmisruoka-, maitotaloustuotteet- ja pakasteosastolle

Osastovastaavan tehtävässä tärkeintä on kyky ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja osaston päivittäisen pyörittämisen vaatimukset. Työ on varsin fyysistä ja sitä mitataan monin tulosmittarein. 

Valikoiman kehittäminen, ostaminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu, perehdyttäminen ja tulosten seuranta sekä analysointi ovat päivittäisiä työtehtäviä. Yksin ei hyviin tuloksiin voi päästä, vaan tehtävässä menestyminen vaatii yhteistyötä koko muun tiimin kanssa. 

Asiakkaan laadukas kauppakokemus on meille kaikkein tärkein asia ja sen tulee näkyä osastovastaavan kaikessa tekemisessä. Inspiroivin ja valloittavin ruokakauppa syntyy pienistä teoista ja siitä, että jokainen osasto yltää sille tavoitetasolle, jolle toiminta on suunniteltu. 

Osastovastaavan työssä on mahdollisuus päivittäin nähdä oman työn jälki ja vakuuttaa asiakkaamme omalla ammattitaidolla ja iloisella tinkimättömällä työasenteella. Tehtävät ovat aamupainotteisia.

Kaikki työsopimukset solmitaan kauppiaan yrityksen kanssa ja ne ovat pääsääntöisesti toistaiseksi voimassa olevia. Tehtävät ovat kokonaisuudesta riippuen koko- tai osa-aikaisia. Molemminpuolinen yhteensopivuus varmistetaan kattavilla haastatteluilla ja lainmukaisella koeajalla.

Kauppa aukeaa Ratinan uuteen kauppakeskukseen 19.4.2018. Tehtävät alkavat joustavasti maalis-huhtikuun 2018 aikana. 

Kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin ollaan yhteydessä kuukauden sisällä hakuajan päättymisestä. Sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluihin, joiden yhteydessä katsomme myös opinto-, harjoittelu- ja työtodistukset.

Tarkemmat tehtävänkuvaukset ja lisää kaupan tavoitteista sekä tehtäviin hakemisesta: www.extraajat.fi/ratina

Hakuaika päättyy 18.2.2018 klo 24.

Tervetuloa K-Supermarket Ratinaan!
T. Kauppias Marko Laaksonen