(Poistunut julkaisusta)

Osastovastaava /vastuumyyjä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Moderni ruotsalainen luxus lifestyle brändi avaa osastonsa Stockmannille Helsingin keskustaan huhtikuussa!

Haemme nyt

OSASTOVASTAAVAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen!

Osastovastaavana saat tiimisi puhaltamaan yhteen hiileen, teette yhdessä parhaanne yhteisen tavoitteen eteen ja ylitätte ne. Asiakkaalle loistavan ostokokemuksen ja henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Olet itse innostunut kosmetiikasta sekä lifestyle tuotteista. Seuraat uusimpia trendejä ja haluat jakaa osaamistasi ja tietoa myös muille. Sinulla on intoa ja/tai aikaisempaa kokemusta asiakasiltojen järjestämisestä ja sinulla on halu ideoida sekä toteuttaa erilaisia kampanjoita. Huolehdit myös osittain tilauksista, raportoinnista, työvuorosuunnittelusta sekä yleisestä osaston siisteydestä ja esillepanoista.

Etsimämme henkilö on tiimipelaaja ja sinulla loistavat viestinnälliset taidot. Puhut sujuvasti suomen lisäksi englantia ja sinulla on aito halu palvella asiakasta. Myynnillinen ja tavoitteellinen ajattelutapa on sinulle ominaista. Katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen myyntityöstä ja /tai vastaavista tehtävistä. Sinulla pysyy useampikin asia yhtä aikaa käsissä etkä kavahda paineenkaan alla.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Palkkaus Kaupan TES. Valittu henkilö solmii sopimuksen suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Mikäli koet olevasi henkilö jota etsimme, toimi pian hakuaikaa on 16.2 saakka!

Jätä hakemus tehtävään Baronan hakuväylän kautta. Liitäthän hakemukseesi englanninkielisen CV.n. Hakemuksesi saatuamme, lähetämme sinulle videohaastattelukutsun sähköpostiisi. Videohaastattelu on englanninkielinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Johanna Peltomaa, johanna.peltomaa@barona.fi tai puhelimitse arkisin klo 13-14.