Osastotyöntekijän sijaisuus
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

OSASTOMYYJÄKSI TYÖKALUOSASTOLLE HÄIJÄÄN SÄÄSTÖMARKETIIN!

Huittisten ja Häijään Säästömarketit ovat yksityisiä päivittäistavarakauppoja. Säästömarketit ovat perheyhtiöitä. Niiden tarkoituksena on tarjota kuluttajalle edullisia tuotteita helposti ja nopeasti. Säästömarkettien valikoimat ovat erittäin laajat ja niiden tarkoituksena on, että asiakas saa kaikki tarvitsemansa samasta paikasta. Säästömarket palvelee Sastamalan Häijäässä lähellä valtatien 11 ja maantien 249 risteystä. Häijäästä löydät mm. elintarvikkeet, työkalut, maalit, kemikaalit, vaatteet, kengät, lelut, puutarhatuotteet, kausituotteet ja paljon muuta.

Haemme nyt asiakkaillemme Häijään Säästömarketille osastomyyjää työkaluosastolle ainakin sijaisuuden ajaksi. Työnkuva sisältää pääosin osastotyötä mutta välillä myös kassatyöskentelyä. 

Mitä odotamme sinulta?

Aikaisempaa osaamista kaupanalalta ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Iloinen, reipas asiakaspalveluasenne riittää. Veikkausosaaminen katsotaan eduksi. Toivomme sinulla olevan mahdollisuus ottaa joustavasti vuoroja päivävuoron lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytystyöhön ja muihin kaupan tehtäviin. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille. Hyvä kassamyyjä on myös tehokas ja nopea.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme työn, jonka pääset aloittamaan heti. Työ on aluksi sijaisuus, mutta on hyvä tekijä saa mahdollisesti jatkoa. Annamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, mahdollisuuden vaikuttaa omiin vuoroihin ja uusia työkokemuksia!

Kiinnostuitko?

Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta, joten lähetä hakemuksesi tehtävään. Liitäthän mukaan mahdollisen CV:n. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistollemme (arkisin klo 8-16) p. 044 056 1333 tai sastamala.vmp@eezy.fi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465286
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sastamala