(Poistunut julkaisusta)

Osastoteknikko
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Yliopiston Apteekin lääkevalmistus hakee

Osastoteknikkoa

vakituiseen työsuhteeseen lääkevalmistusosastolle terveydenhuollon liiketoimintaan. Osastoteknikkona osallistut laitteiden ja järjestelmien hankintaan, käyttöönottoihin, kvalifiointeihin, validointeihin, huoltoihin ja käytöstä poistoihin. Osallistut osaltasi tuotannon kehityshankkeisiin. Tutustut kattavasti liiketoiminnan teknisiin prosesseihin ja vastaat osaltasi häiriöttömästä toiminnasta.

Teknisen alan koulutus esim. teknikko tai insinööri tai vastaava koulutus antaa edellytykset työssä pärjäämiseen. Työkokemus lääke- tai elintarviketeollisuudesta, GMP:n tuntemus, kokemus laatujärjestelmistä ja koneellisesta annosjakelusta katsotaan eduksi. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta ja tarkkaa työtapaa sekä tiimityötaitoja. Kykenet viemään aloitetut projektit loppuun ja asioiden kirjallinen dokumentointi on tuttua. Olet valmis oppimaan uutta toimialaan liittyvistä käytännöistä ja määräyksistä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä liukuvalla työajalla, tarvittaessa viikonloppuisin. Perehdytämme valitun henkilön huolellisesti tehtäviin. Edellytämme englannin- ja suomenkielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme itsenäisen, vakituisen, kokoaikaisen työn, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa. Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa 18.3.2019 klo: 12.00–15.00 lääkevalmistuksen osastopäällikkö Jarno Alén 09-5420 4475 tai jarno.alen@ya.fi sekä lääkevalmistuksen osastoinsinööri Tapani Hotti 09-5420 4511 tapani.hotti@ya.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.3.2019 mennessä osoitteesta https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.