Osastosihteeri
Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö hakee

OSASTOSIHTEERIÄ

Etsimme SAK:n järjestöosastolle osastosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelet SAK:n keskustoimistolla Hakaniemessä. Tehtäviisi kuuluu hallinnollisen työn lisäksi monipuolista järjestötyön ja tapahtumien organisointia.

SAK:n järjestöosasto vastaa muun muassa tapahtumien kampanjoiden organisoinnista valtakunnallisesti ja alueellisesti, liittoyhteistyöstä, nuorisotoiminnasta ja ruotsinkielisestä toiminnasta, aktiivien koulutuksesta ja oppilaitosyhteistyöstä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, sähköisten työkalujen ja työskentely-ympäristöjen hallintaa, kokemusta tilaisuuksien ja kokousten järjestämisestä ja kokoussihteerinä toimimisesta, (ruotsin ja englannin kielitaito luetaan eduksi), hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, organisointikykyä, järjestelmällisyyttä, palveluhenkisyyttä, sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Luemme eduksesi aiemman kokemuksen ammattiliitto- tai muusta yhteiskunnallisesta järjestötyöstä.

Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön valtakunnallisessa asiantuntijaorganisaatiossa ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä SAK:laista ammattiyhdistysliikettä. Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät ay-toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi perjantaihin 25. syyskuuta mennessä osoitteeseen kirsi.sainio@sak.fi.

Lisätietoja antavat 

johtaja Eija Hietanen, p. 040 546 8867, eija.hietanen@sak.fi tai 
johtaja Katja Syvärinen, p. 050 463 7673, katja.syvarinen@sak.fi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot