(Poistunut julkaisusta)

Osastosihteeri
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme Jyväskylän konttoriimme reipasta osastosihteeriä hoitamaan toimiston laskutuksen ja muut monipuoliset hallinnolliset tehtävät.

Kuka olet?
Toivomme että sinulla on tehtävään sopiva koulutustausta sekä kokemusta taloushallinnon tehtävistä.
Olet oma-aloitteinen, tarkka ja nopea oppimaan, ja kykenet toimimaan tehokkaasti myös paineen alla. Olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Olet ennen kaikkea hyvä tyyppi! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jotta viihdyt Bravidalla, sinun on

  • Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme
  • Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  • Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme.
  • Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.

Bravidalla olet yksi meistä
Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Kiinnostuitko?
Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 8.12.2019 mennessä!