(Poistunut julkaisusta)

Osastosihteeri, Recion Oy, Helsinki
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Oletko toimistotyön kokenut ammattilainen, joka on tottunut pitämään lankoja käsissään? Onko Sinulla kenties kokemusta teollisuuden mekaanisen urakoinnin puolelta?

Recion Oy etsii kauttamme OSASTOSIHTEERIÄ Helsinkiin, Konalan toimipisteeseen, projektiurakoinnin tulosyksikköön.

Hoidat Recionilla myyntilaskutusta sekä ostolaskujen tiliöintiä. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset toimiston palvelujärjestelyt sekä kulkuluvat. Niin ikään kurssi- ja matkajärjestelyt ja ydinvoimaseisakin henkilölupajärjestelyt kuuluvat tehtäviisi.

Sinulla on kaupallinen (tradenomi) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Teollisuuden mekaanisen urakoinnin tuntemus on eduksesi. Suomen kielen lisäksi englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön. Eduksesi katsotaan ruotsin kielen osaaminen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii jämäkkyyttä, itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Sinulla tulee olla hyvä yleisimpien toimiston IT-työkalujen ja järjestelmien (ERP, Microsoft Office -työkalut) tuntemus ja niiden kanssa työskenteleminen on Sinulle tuttua ja luontevaa. Tehtävät keskittyvät pitkälti näiden järjestelmien käyttöön.

Recionin yritystaustalla on pitkät perinteet Suomessa ja yritys toimii lisäksi Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Yhtiö tarjoaa projektijohtamisen ja putkistojen suunnittelupalveluita, mekaanisia asennuksia, paikalla valmistettuja säiliöitä, konepajavalmistusta ja kuumasinkitystä. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa ja Recionilla työskentelee yli kolmesataa ihmistä Suomessa. www.recion.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.