(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö
Eläketurvakeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Haemme rekisteripalveluosastolle

OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Johdat rekisteripalveluosastoa ja vastaat sen toiminnan suunnittelusta ja raportoinnista. Ohjaat ja koordinoit työeläkejärjestelmän yhteisten tietojärjestelmäpalveluiden kehittämistä. Teet aktiivista yhteistyötä eläkevakuuttajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Huolehdit osaston resursoinnista, osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Osastopäällikkönä osallistut myös koko Eläketurvakeskuksen kehittämiseen.

Olet johtanut asiantuntijaorganisaatiota useamman vuoden ja osaat innostaa, valmentaa ja motivoida. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta liiketoimintalähtöisten kehittämisprojektien hallinnasta ja tietojärjestelmien kehittämisestä. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä työeläkeasioiden ja työeläkevakuuttajien liiketoimintaprosessien tuntemus.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot, viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti, ja olet pitkäjänteinen, paineensietokykyinen ja asiakaslähtöinen.  Lisäksi sinulla on kykyä asioiden kokonaisvaltaiseen hahmottamiseen ja tehokkaaseen toimeenpanoon.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän yhteiskunnallisesti tärkeässä roolissa. Työtäsi ja työhyvinvointiasi tukevat ammattitaitoiset työkaverit, etätyömahdollisuudet, lounasetu, kattava työterveyshuolto sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Tule tekemään meille työtä, jolla on merkitystä!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 31.3.2020. Lisätietoa meistä löydät sivuiltamme www.etk.fi