(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme Helsingin toimipisteeseemme

OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ
uudelle Industrial Construction -osastolle

Osastosi liikevaihto syntyy suunnittelu- ja asiantuntijaprojekteista, joiden myynti, johtaminen ja asiakastyytyväisyydestä vastaaminen ovat työtäsi. Tehtäviisi kuuluu projektien koordinointi ja erilaisten osaamisten linkittäminen yhteen. Pystyt havaitsemaan teollisen suunnittelun mahdollisia pullonkauloja ja kehittämistarpeita, ja miettimään niihin aktiivisesti ratkaisuehdotuksia. Ymmärrät rakennesuunnitteluhankkeiden kokonaisuuden sekä suomalaiset suunnitteluprosessit ja -käytännöt.

Osastosi koostuu projektipäälliköistä, suunnittelijoista sekä suunnitteluavustajista. Sinulla on kykyä muiden ohjaamiseen ja osaamisen kehittämiseen. Huolehdit työnteon edellytyksistä avoimesti ja ratkaisukeskeisesti. Koska olet tekemisissä eri sidosryhmien kanssa, arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen:

  • Tehtävään soveltuva koulutus, esim. Rakennetekniikan DI tai INS
  • Teräs- ja betonisuunnitteluosaaminen
  • Yhteistyötaidot
  • Ymmärrys rakennesuunnitteluhankkeiden läpiviennistä
  • Kyky toimia kansainvälisissä projekteissa
  • Organisointikyky ja talouden ymmärrys

Hakeminen
Hakuaika päättyy 31.10.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi kotisivujemme lomakkeella. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.