(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö
Sweco Rakennetekniikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään siltayksikköömme Helsinkiin
OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat osaston johtamisesta ja kehittämisestä lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä. Osastollasi on noin kymmenen henkilöä, joihin kuuluu projektipäälliköitä, suunnittelijoita ja suunnitteluavustajia.

Tehtävänäsi on huolehtia siitä, että heillä riittää tekemistä ja työnteon edellytykset ovat kunnossa. Sinulla on teknistä osaamista, jonka avulla pystyt ohjaamaan suunnittelutyötä. 

Osastosi liikevaihto syntyy suunnittelu- ja asiantuntijaprojekteista, joiden myynti, johtaminen ja asiakastyytyväisyydestä vastaaminen ovat työtäsi. Vastuunkanto ja itsensä haastaminen ovat meille arkea, joten et pelkää tarttua toimeen ja laittaa hihat heilumaan. Koska olet tekemisissä eri sidosryhmien kanssa ja toimit asiakasrajapinnassa, arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä. Olemme toteuttaneet useita vaativia siltakohteita, muun muassa maan suurimpiin lukeutuvia väylähankkeita, vesistösiltoja, korjauskohteita, monipuolisia erikoisrakennuskohteita sekä valvontakohteita.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävissä menestymiseen 

  • Sopiva koulutustausta, esim. diplomi-insinööri tai AMK-insinööri
  • Vankka kokemus (mielellään 10 vuotta) betonirakenteiden suunnittelusta
  • Poikkeuksellisen vaativa -vaativuusluokan betonirakenteiden suunnittelijan pätevyys on eduksi
  • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä tiimityöskentely- ja tiimin ohjaamisen taidot
  • Motivaatio ja halu mahdollistaa tiimiläisten onnistuminen työssään
  • Kyky tarkastella asioita eri näkökulmista uusien ratkaisujen löytämiseksi
  • Asiakaslähtöinen asenne

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 21.10.2018 mennessä kotisivujemme lomakkeella: https://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/osastopaallikko/. Olethan nopea, sillä palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.