(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö
Sweco Asiantuntijapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme kasvavaan joukkoomme Turkuun
OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Taloyhtiöpalvelut -tulosyksikön suunnittelu- ja rakennuttamisosastolle. Osastosi liiketoiminta syntyy erilaisista suunnittelu-, projektinjohto- ja valvontaprojekteista sekä asiantuntijatehtävistä. Näiden myynti, johtaminen ja asiakastyytyväisyydestä vastaaminen on vastuullasi osaston vetäjänä. Henkilöstöösi kuuluvat projektipäälliköt, suunnittelijat ja valvojat. Osastopäällikkönä kuulut Taloyhtiöpalvelut -tulosyksikön johtoryhmään.

Olet vahvimmillasi viedessäsi kokonaisuuksia maaliin ja ymmärrät, että lopputulos ei perustu yksilösuoritukseen. Olet tottunut johtamaan projekteja ja suunnittelun johtaminen kuuluu vahvuuksiisi. Olet tottunut toimimaan korjausrakentamisen monipuolisissa hankkeissa eri suunnittelualojen edustajien kanssa ja johtamaan työmaavaiheen töitä.

Lue täältä lisää työskentelystä taloyhtiöhankkeissa Swecolla Tapio Hatulaisen kertomana: http://www.sweco.fi/uutiset/uutisarkisto/news-2018/projektipaallikkona-swecolla-taloyhtiohankkeissa-elamme-ja-hengitamme-projektia-yhdessa-asukkaiden-ja-isannoitsijan-kanssa/.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • vähintään 5 vuoden kokemus projektinjohtotehtävistä
  • aiempi kokemus esimiestyöstä asiantuntijaorganisaatiossa katsotaan sinulle eduksi
  • tehtävään soveltuva koulutus, esim. DI tai ins (AMK)

Koska olet tekemisissä eri sidosryhmien kanssa, arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä. Sinulle on tärkeää voittaa asiakkaiden luottamus. Näemme eduksi kokemuksen Turun seudulla taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden kanssa toimimisesta.

Hakeminen
Hakuaika päättyy 26.8.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.