(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö
Talpa

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Haemme osastopäällikköä viransijaisuuteen 1.5.2018-31.12.2019.

Osastopäällikön johtamassa yksikössä hoidetaan kaupungin toimialojen taloushallinto eli kirjanpito, maksuliikenne sekä osto- ja myyntilaskutus. Osastolla työskentelee noin 150 henkilöä. Osastopäällikkö on toimitusjohtajan suora alainen ja Talpan johtoryhmän jäsen.

Haemme Talpaan määrätietoista henkilöä, jolla on henkilöstöjohtamiskykyä ja yhteistyötaitoja. Edellytämme hakijalta kokemusta vaativista talousalan asiantuntijatehtävistä. Arvostamme kokemusta asiakkuuksien hoitamisesta ja laajojen taloushallinnon kokonaisuuksien johtamisesta. Tämän lisäksi arvostamme käytännönläheistä otetta johtamiseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksina on ylempi korkeakoulututkinto, kokemus johtotehtävistä sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vakaan näköalapaikan pääkaupungin toimintaan ja talouteen sekä asiantuntevan organisaation tuen. Talpan viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Hakemukset tulee jättää 20.4.2018 klo 16 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään. Työavain 44-3-18 ohjaa suoraan hakemukseen.

Virasta maksettava kokonaispalkka 5 629,68 euroa/kk määräytyy Helsingin kaupungin johdon palkkausjärjestelmän vaativuusluokan 20 mukaisesti. Lisätietoja johdon palkkausjärjestelmästä saa osoitteesta www.helsinkirekry.fi/vaativuusluokitus.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Virkaan valitun on osoitettava hyväksyttävällä todistuksella olevansa terveydentilaltaan tehtävään sopiva. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuija Kuivalainen, puh. 050 3883119, sähköposti tuija.kuivalainen@hel.fi