(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö, tekniikan siirtoverkot- yksikkö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haemme DNA:n tekniikan siirtoverkot- yksiköön

osastopäällikköä

Siirtoverkot -yksikön vastuulla ja tehtävänä on toteuttaa omaan tuotantoon ja vahvaan kumppaniohjaukseen perustuvat siirtoyhteydet puhe-, laajakaista-, televisio- ja yritysverkkopalvelujen alustaksi. Yksikkö vastaa myös kuituverkon suunnitellusta, toteuttamisesta ja ylläpidosta. Tuemme osaltamme liiketoimintamme strategiaa ja kehitämme itse omaa tekemistämme rullaavasti parantaaksemme jatkuvasti kilpailukykyämme.

Etsimme nyt huippuammattilaisista koostuvalle osastoille kokenutta ihmisten johtajaa Helsinkiin.

Osastopäällikkönä pääasiallinen tehtäväsi on varmistaa DNA:n verkkoprojektien laadukas ja kustannustehokas läpivienti hyvällä asiakaskokemuksella sekä kehittää oman vastuualueen toimintaa oma-aloitteisesti ja aktiivisesti. Tehtävässäsi vastaat osaston johtamisesta tavoitteiden mukaisesti, kehityksen ohjaamisesta valittuun suuntaan sekä budjetoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä oman yksikkösi, DNA:n liiketoimintojen sekä ulkoisten kumppanien kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi mielellään jo olla kokemusta verkonrakentamisesta ja ennen kaikkea ihmisten johtamisesta valmentavalla otteella, mutta myös isojen kokonaisuuksien johtamisesta. Olet tavoitteellinen, kehitysmyönteinen tiimipelaaja, jolle erinomainen asiakaskokemus on tärkeää. Työskentelet sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä ja olet valmis tarpeen tullen matkustamaan kotimaassa.

Työskentelyotteeltasi olet proaktiivinen, itsenäinen ja omaat erinomaiset organisointitaidot, jonka ansiosta hallitset aikataulusi kiireisinäkin hetkinä. Ymmärrät, että verkkoja rakennetaan asiakkaille ja omaat liiketoiminnallista näkemystä. Esimiehenä olet vahvasti ihmisiä osallistava, helposti lähestyttävä ja yhteistyötä rakentava. Olet vakuuttava viestijä, esiintyjä ja aktiivinen verkostoituja. Haluat näyttää osaamisesi ja kehittää itseäsi edelleen.

Miksi meille? DNA:lla menee hyvin monella mittarilla mitattuna. Yksi meille tärkeimmistä mittareista on henkilöstön tyytyväisyys, joka on kasvanut vuosi vuodelta. Systemaattinen johtamiskäytänteiden ja työympäristön kehitystyömme henkilöstöä kuunnellen näkyy mm. Suomen parhaat työpaikat listasijoituksena 2. vuonna 2018. Tutustu meihin, etuihimme sekä kulttuuriimme tarkemmin: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Mikko Kannisto, mikko.kannisto@dna.fi tai puhelimitse 0445902527. Parhaiten Mikon tavoittaa keskiviikkona 5.12 klo 13.30-15, keskiviikkona 12.12 klo 13-14 ja perjantaina 14.12 klo 14-15.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi 18.12.2018 mennessä alla olevan hakemuslinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.