(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö, sähkösuunnittelu
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Haemme nyt Turkuun

OSASTOPÄÄLLIKKÖ, SÄHKÖ-, AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU

Tehtävässäsi vastaat sähkö- automaatio- ja instrumentointisuunnitteluosaston myynnistä, tiimin resurssien aktiivisesta koordinoinnista ja allokoimisesta eri projekteille, yksilö- ja ryhmätason osaamisen kehittämisestä sekä päivittäisistä esimiestehtävistä. Tiiminvetäjän tehtävien lisäksi työskentelet projekteissa suunnittelulajisi vetäjän roolissa tai projektipäällikkönä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta pääsuunnittelijan tehtävistä oman suunnittelulajisi osuudelta asiakasprojekteissa, soveltuvan alan insinöörin koulutusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Odotamme sinulta vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokonaiskuvan hahmotuskykyä ja organisointitaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Olet kiinnostunut ihmisten johtamisesta ja organisaatioiden toiminnan kehittämisestä. Arvostamme lisäksi aktiivista otetta omaan työhön ja ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Arvostamme aiempaa kokemusta suunnittelu- tai toteutusprojektien johtamisesta, esimiestyöstä ja myynnistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa sekä olla mukana kehittämässä kansainvälisen suunnittelu- ja konsultointiyhtiön osaamista ja palveluja. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme miellyttävän työympäristön sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Työ edellyttää jonkin verran säännöllistä matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla. Lisätietoja tehtävästä antaa Roope Nurmi p. 010 33 49567.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.12.2018 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla

Täytä hakemus täällä / Please apply here

Hakuaika päättyy: 28.12.2018