(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö pääomamarkkinoiden valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme joukkoomme pääomamarkkinoiden valvonnasta vastaavaa osastopäällikköä.

Johdat Suomen pääomamarkkinoiden valvontaan keskittyvää osastoa ja vastaat sen toiminnasta. Olet Finanssivalvonnan johtoryhmän jäsen ja raportoit Finanssivalvonnan johtajalle.

Osastosi valvontavastuulle kuuluvat pääomamarkkinoiden toimijoiden, tuotteiden ja palvelujen sekä sijoittajainformaation ja kaupankäynnin valvonta. Osastosi tekee lisäksi laajasti yhteistyötä kotimaisten ja kansainvälisten viranomaisten kanssa sekä osallistuu kotimaisen ja EU-sääntelyn valmisteluun.

Ammattitaitosi ja työkokemuksesi kattaa laajasti osaston vastuualueen. Sinulla on syvällinen ymmärrys finanssimarkkinoiden toiminnasta. Haluat toiminnallasi edistää arvopaperimarkkinoiden hyviä toimintatapoja.

Sinulla on vankka ja käytännössä koeteltu johtamistaito, ja olet innostava ja kannustava henkilöjohtaja. Siedät paineita, olet kehittämishakuinen, hahmotat kokonaisuuksia ja pystyt tunnistamaan olennaisen. Toimintatapasi on rakentava, ja löydät ratkaisut vaikeissakin tilanteissa. Olet aktiivinen, vakuuttava esiintyjä ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Edellytämme sinulta myös tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Pääset näköalapaikalle kehittämään kotimaista valvontatyötämme osana eurooppalaista finanssimarkkinoiden valvontaa. Vaativassa tehtävässä sinua tukee osaavista finanssivalvonnan ammattilaisista koostuva tiimi. Tarjoamme sinulle motivoivan työympäristön ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset edistämään luottamusta finanssimarkkinoilla.

Virkasuhde on vakinainen. Valittava henkilö määrätään osastopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 22) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Finanssivalvonnan johtaja Anneli Tuominen, puhelimitse 09 183 5300, keskiviikkona 16.1. klo 10.00-11.45 ja maanantaina 21.1. klo 9.00-11.00.

Lisää tietoa tästä ja kaikista avoimista tehtävistämme löydät osoitteesta www.finanssivalvonta.fi/ura.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 220, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA