Osastopäällikkö, Minimani Jyväskylä
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Etsimme asiakkaallemme Minimanille Jyväskylään osastopäällikköä vastaamaan käyttötavara-, ja kassaosastosta sekä niiden päivittäisen toiminnan kehittämisestä.

Minimani on nopeasti uudistuva ja kehittyvä vähittäiskauppaketju, ja osastopäällikkönä pääset mahdollistamaan myymälän kasvua ja tehostamaan sekä uudistamaan työtapoja sekä toimintoja.
Kassa- ja käyttötavaraosaston osastopäällikkönä vastaat osastojesi henkilöstöstä ja työvuorosuunnittelusta. Työhösi kuuluu kassatoimistorutiinien ylläpito, kehitys sekä seuranta. Eduksi on aiempi kokemus tai ymmärrys kassatoimiston tehtävistä.

Käyttötavaraosastolla huolehdit myymälän yleisilmeestä ja esimerkiksi sesonkivaihteluista.
Osallistut myös yksikönjohtajan kanssa yksikön kokonaisvaltaiseen kehitystyöhön sekä ideointiin ja hänen poissa ollessaan otat sujuvasti vastuullesi myös koko myymälän toiminnot.
Minimanin tiimiin sopiikin innovatiivinen ja kehitysmyönteinen persoona, jolle laadukas asiakaspalvelu ja hyvän asiakaskokemuksen varmistaminen nyt ja tulevaisuudessa on sydämen asia. Jos olet tarkka ja sinulla on kykyä toimia tehokkaasti numeroiden parissa ja hektinen työ muuttuvissa tilanteissa tuntuu sopivalta haasteelta, voit olla etsimämme henkilö.

Toivomme sinulta jo aiempaa kokemusta tiiminvetämisestä tai päällikön/esihenkilön roolista. Sinulla on valmentava ote työhösi ja omassa tehtävässäsi toimit esimerkkinä muulle tiimille. Hymyilevän asiakaspalvelijan lisäksi sinusta löytyy myös tuloshakuista asennetta ja intoa kehittää vähittäiskaupan toimintoja jatkuvasti kehittyvässä markkinassa.
Tule mukaan Minimanin vauhdikkaaseen joukkoon ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Työsuhde solmitaan suoraan valitun henkilön ja Minimanin välille. Tehtävässä on sopimuspalkka, joten mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta vähittäiskaupasta
Hyviä organisointitaitoja ja tarkkuutta
Heittäytymiskykyä ja valmiutta hektiseen, nopeatempoiseen työhön
Hyviä sosiaalisia taitoja ja kokemusta esihenkilönä toimimisesta


Tarjoamme sinulle

Mahtavan työporukan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin
Mahdollisuuden päästä kehittämään ja ideoimaan vähittäiskaupan toimintoja
Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja jätä kattava CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Meille on tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä!


Lisätietoja

Helinä Lehto
Rekrytointikonsultti
helina.lehto@staffpoint.fi
044 420 4258


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529005
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä