(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö, Millog Oy Vekaranjärvi
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme Maajärjestelmät -toimialalle Vekaranjärven yksikköön

OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Johdat teknisen osaston asiantuntijatiimiä. Teknisen osaston tehtäviin kuuluu järjestelmien elinjakson hallinta, kunnossapidon ohjeistus ja kehittäminen, laatu- ja ympäristötoiminnot sekä alihankintojen toteutus yksikön toiminta-alueella. Osallistut aktiivisesti projekteihin ja kehityshankkeisiin sekä huolehdit tuloksien ja toimenpiteiden jalkautumisesta yksikössä. Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakasrajapinnassa.

Odotamme että Sinulla on teknisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto ja aiempaa kokemusta asiantuntija- tai toimihenkilöorganisaation esimiestyöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä kantaa vastuuta projektien läpiviemiseksi ja tulosten saavuttamiseksi sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Olet yhteistyökykyinen sekä kehittämishaluinen ja mahdollistat ja tuet tiimiläisiäsi saavuttamaan heille asetetut tavoitteet. Sinulle on ominaista rakentaa ja ylläpitää verkostoja ja käytännönläheinen työskentely on sinulle luontevaa ja mielekästä. Eduksesi laskemme kokemuksen Puolustusvoimien toiminnasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän strategisen kumppanuuden parissa. Tukenasi on osaava tiimi sekä innostava ja kehittyvä organisaatio.

Lisätietoja tehtävästä, Vekaranjärven yksiköstä ja työyhteisöstä antaa yksikönpäällikkö Sami Rautomäki, puh. 040 315 8004.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.1.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.