(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö, Millog Oy Hattula
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme Maajärjestelmät -toimialalle Hattulaan

OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

toimimaan yksikön järjestelmäasiantuntijoiden esimiehenä. 

Johdat noin kymmenen hengen teknistä osastoa, jonka tehtäviin kuuluu panssarivaunujärjestelmien elinjakson hallinnan ja kunnossapidon ohjeistus ja kehittäminen. Toimit suorassa vuorovaikutuksessa asiakasrajapinnassa.

Edellytämme teknisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa ja kokemusta asiantuntija- tai toimihenkilöorganisaation esimiestyöstä. Persoonana olet jämäkkä, yhteistyökykyinen sekä kehittämishaluinen ja johtamistyyliltäsi määrätietoinen. Sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot sekä hyvä tekninen ja tietotekninen osaaminen. Eduksesi laskemme kokemuksen Puolustusvoimien toiminnasta ja panssarikaluston tuntemuksen. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän strategisen kumppanuuden parissa. Tukenasi on osaava tiimi sekä innostava ja kehittyvä organisaatio. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Kankainen, puh. 040 315 7023.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.10.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.