(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö markkinaoperaatiot -osastolle
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haluatko olla keskeisessä roolissa kehittämässä Suomen Pankkia markkinaoperaatioiden alueella ja vaikuttamassa rahapolitiikan toimeenpanoon sekä keskuspankkien sijoitustoimintaan euroalueella? Ovatko vahvuutesi analyyttinen ote ja jämäkkä päätöksenteko- ja riskinottokyky?

Haemme markkinaoperaatiot -osastolle
OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ


Osastopäällikkönä vastaat osaston johtamisesta ja sen toiminnan kehittämisestä asetettujen tavoitteiden sekä henkilöstö- ja budjettikehyksien puitteissa. Teet tiivistä yhteistyötä yli osastorajojen ja osallistut aktiivisesti eurojärjestelmän työhön markkinaoperaatioiden alueella. Raportoit tehtävässäsi johtokunnan jäsen Tuomas Välimäelle. 


Tehtävässä menestyäksesi sinulla on

  • tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • kykyä ja näyttöä tuloksellisesta johtamisesta asiantuntijaorganisaatiossa
  • kyky nopeaan mutta harkittuun päätöksentekoon
  • aloitteellinen ote, riskinottokyky ja jämäkkyyttä viedä asioita eteenpäin
  • vahva ymmärrys keskuspankin toiminnasta markkinaoperaatioiden toimintakentässä
  • kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden sekä sijoitustoiminnan hallinta
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kokemusta kansainvälisestä toiminnasta
  • valmiudet esiintyä sisäisissä ja ulkoisissa tilaisuuksissa
  • hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä sekä erinomaiset mahdollisuudet soveltaa ja kehittää osaamistasi.


Virkasuhde on vakinainen. Tehtävään valittava henkilö määrätään osastopäällikön tehtävään enintään viideksi vuodeksi. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 22) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtokunnan jäsen Tuomas Välimäki, puh. 09 183 2005.

Lue osaston esittely Suomen Pankin verkkopalvelusta.


Suomen Pankki on Suomen kansallinen rahaviranomainen ja eurojärjestelmän jäsen. Pankki rakentaa taloudellista vakautta. Vakaa hintataso, turvalliset maksujärjestelmät ja luotettava rahoitusjärjestelmä edistävät kestävää talouskasvua, työllisyyttä ja suomalaisten hyvinvointia. Keskuspankki on arvostettu työnantaja, joka panostaa henkilöstönsä työhyvinvointiin ja tarjoaa haasteita sekä mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Suomen Pankissa työskentelee noin 370 eri alojen asiantuntijaa. Päätoimipisteemme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.