(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö, Luotonvalvonta ja myyntisaatavien hallinta
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme osastopäällikköä Luotonvalvonta ja myyntisaatavien hallinta osastolle Helsinkiin

Osastopäällikkönä pääasiallinen tehtäväsi on vastata Luotonvalvonta ja myyntisaatavien hallinta -ryhmän operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Toimit ryhmän esimiehenä ja vastaat tiimin valmentavasta johtamisesta tavoitteiden mukaisesti sekä toiminnan kehityksen ohjaamisesta valittuun suuntaan.

Osastopäällikkönä huolehdit budjetti -ja laatuvastuusta ryhmän osalta sekä osallistut asiantuntijana kehitysprojekteihin. Vastaat siitä, että sisäisillä sidosryhmillä on käytössä oikeat ja ajantasaiset tiedot sekä toimit tiiviissä yhteistyössä eri liiketoimintojen ja kumppaneiden kanssa.

Millaista henkilöä etsimme? Haemme motivoitunutta ja asiantuntevaa esimiestä, jolla on jo kokemusta sekä näkemystä esimiestehtävistä. Työskentelyotteeltasi olet tavoitteellinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen sekä omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Luotonvalvonnan, maksuvalvonnan ja perinnän osaaminen sekä

toimialatuntemus ovat eduksesi. Panostamme DNA:lla vahvasti valmentavaan johtamiseen, joten kokemus valmentavasta esimiestyöstä katsotaan eduksi. Omaat erinomaiset organisointitaidot, jonka ansiosta toimit nopeasti muuttuvissakin tilanteissa. Esimiehenä olet vahvasti ihmisiä osallistava, helposti lähestyttävä ja yhteistyötä rakentava. Olet vakuuttava viestijä, esiintyjä ja aktiivinen verkostoituja. Haluat näyttää osaamisesi ja kehittää itseäsi edelleen.

Työskentelet sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä ja olet valmis tarpeen tullen matkustamaan kotimaassa.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät modernit toimitilamme hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Käpylästä. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa Kalle Eriksson, kalle.eriksson@dna.fi, puh. 0440443170

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 22.8.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.