(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö K-Citymarket Kivihaka
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Oletko tuloshakuinen myynnin johtamisen ammattilainen ja saat energisellä asenteellasi myös tiimisi innostumaan? Haemme nyt käyttötavaran osastopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen K-citymarket Kivihakaan Vaasaan.

Osastopäällikkönä olet vastuussa käyttötavaraosaston päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta tavaratalosta vastaavan myymäläpäällikön alaisuudessa. Vastaat siitä, että kaupassa on kiva käydä ja varmistat, että asiakas ja laatu ohjaavat kaikkea tekemistä. Yksikkösi esimiehenä olet myös vastuussa osastosi henkilöstöasioista sekä henkilöstön työtyytyväisyydestä, hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä.

Osaston monipuoliset ja vaativat tehtävät edellyttävät organisointikykyä, asiakaspalveluosaamista sekä kuluttajakäyttäytymisen tuntemista. Toivomme, että sinulla on kaupallisen alan koulutus ja aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen asiakaskokemuksen, joten odotamme sinunkin suhtautuvan asiakaspalveluun intohimolla. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Tulet viihtymään tehtävässä, mikäli sinulla on vahvaa halua kehittää itseäsi ja organisaatiota tavoitteellisesti. Olet tuloshakuinen ja johdat tiimiäsi positiivisella ja innostavalla otteella - ensiluokkaista asiakas- ja työntekijäkokemusta unohtamatta.

Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja vastuullisen esimiestehtävän sekä useita urapolkumahdollisuuksia kansainvälisessä konsernissa. Työkavereiksesi saat joukon iloisia, innostavia ja ammattitaitoisia osaajia. Pääset myös nauttimaan K-ryhmän monipuolisista henkilöstöeduista.

Meillä pääset työskentelemään maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule töihin K-ryhmään!

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Hr konsultti Mette Karlman puhelimitse 4.4 klo 13:00-15:00 sekä 10.4 klo 09:00-11:00 tai sähköpostitse mette.karlman@barona.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.4.2019 mennessä.