(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 000 swecolaisesta 2 500 työskentelee Suomessa.

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi sekä korjausrakennesuunnittelu.

Nykyisen vastuuhenkilömme siirtyessä uusiin haasteisiin rekrytoimme Taloyhtiöpalvelut -yksikköömme OSASTOPÄÄLLIKÖN Helsingin seudulle.

Henkilö kuuluu taloyhtiöpalvelujemme johtoryhmään ja raportoi kyseisen tulosyksikön johtajalle.

Yksikkömme tuottaa käytännössä kaikki taloyhtiöiden tarvitsemat asiantuntijapalvelut julkisivu- ja linjasaneerauksista energiatehokkuuteen. Asiantuntijamme ovat arkkitehtejä, LVI-, rakenne- ja sähkösuunnittelijoita, rakennuttajakonsultteja, valvojia ja energia-asiantuntijoita. 70 asiantuntijan ja kokonaisvaltaisen palvelutarjoaman voimin se onkin kuin omavarainen keskisuuri yritys yrityksen sisällä.

Tiimissäsi on n. 15 rakennusvalvojaa ja projektinjohtajaa, ja heidän vastuullaan on jatkuvasti 50 - 100 erilaista rakennushanketta, joten johtamasi kokonaisuus on iso.
Ohessa linkki palveluihimme https://www.sweco.fi/palvelumme/palvelut-taloyhtioille/

Tehtäväsi painopiste on henkilöstön johtamisessa, resursoinnissa ja kaupallisissa tehtävissä. Koska yksikköämme johdetaan myös omalla esimerkillä, säilytät tuntuman käytännön työhön tekemällä myös itse jonkin verran projektinjohtoa/valvontaa.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Tehtävässä aloittavalta henkilöltä odotetaan rakennuskonsultointikokemuksen lisäksi ennen kaikkea hyviä johtamis- ja esimiestaitoja arjen ylä- ja alamäissä.

Hallitset kokonaisuuksia ja haet ratkaisuja eteesi tuleviin tilanteisiin positiivisella asenteella. Sinulla on asiakaslähtöinen ote toimintamme kasvattamiseen ja kehittämiseen. Tehtävään sopiva koulutustausta on esim. AMK-insinööri tai DI.

Mitä tarjoamme?

  • tuotamme mahdollisimman suuren osan asiantuntijapalveluista itse, jolloin osaaminen yksikössämme on laajaalaista, ja kokonaisuutta on helpompi johtaa
  • koska meidät tunnetaan ja kykymme tiedetään, saamme paljon mielenkiintoisia hankkeita
  • kokonaisuuden johdettavaksi, jota arvostetaan talon ulkopuolella
  • visionäärille mahdollisuuden kehittää tekemistä ja toimintamalleja (mm. kumppanuusmalliset hankemuodot)
  • halutessasi mahdollisuuden edetä urallasi yhä haastavampiin tehtäviin

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Lisätiedot ja hakeminen
Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, puh. 050 570 3680.

Hae tehtävää 7.7.2020 mennessä painamalla Hae-painiketta.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.