(Poistunut julkaisusta)

Osastopäällikkö, hankinta: hotellialueen hankinnat
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.


Haemme nyt

HANKINNAN OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Meyer Turku Oy:n hankinta tarjoaa kiinnostavia ja monipuolisia tehtäviä laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla ja hakee tehtävään soveltuvan teknisen koulutuksen (korkeakoulu tai AMK) sekä useamman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä omaavaa henkilöä laivan hotellialueen hankinnoista vastaavaksi osastopäälliköksi.

Kyseisen osaston hankintavastuulle kuuluu yleisten tilojen, hyttialueiden, miehistötilojen ja catering-tilojen kokonaistoimitus ja materiaalihankinnat sekä HVAC-hankinnat. 


Tehtäviisi kuuluu

Osastopäällikkö vastaa osaston toiminnasta budjettien ja aikataulujen mukaisesti sekä ostajien operatiivisesta ja hallinnollisesta johtamisesta. Osastopäällikön vastuulla on myös yhteistyön kehittäminen niin telakan eri toimintojen kuin myös toimittajaverkoston ja telakan välillä.  


Toivomme hakijalta

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on ymmärrystä hankintaratkaisujen kokonaiskustannusvaikutuksista sekä useamman vuoden työkokemus vastaavissa tehtävissä teollisuus- tai projektiliiketoiminnassa. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä sekä tavoitehakuista neuvottelutaitoa (myös englanniksi). Lisäksi toivomme, että sinulla on osaamista tietojärjestelmien mahdollisuuksien hyödyntämisestä hankintatyössä sekä näyttöä innovatiivisen asiantuntijaryhmän menestyksekkäästä johtamisesta. 

Lisäksi tarvitset kykyä kehittää uusia hankintakokonaisuuksia ja toimittajaverkostoja, sekä alihankintatoimintaan liittyvien lakien ja asetusten sekä yleissitovien työehtosopimusten tuntemusta.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jorma Holmström
Hankintajohtaja
040 544 1848