(Poistunut julkaisusta)

Osastonsihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme osastonsihteeriä vuorotteluvapaan sijaisuuteen Kustaankartanon monipuoliseen palvelukeskukseen ajalle 7.1.-4.7.2019.

Osastonsihteerinä toimit eri yksiköissä Kustaankartanossa ja tehtäviisi kuuluu mm. asiakas-asiakirjojen valmistelua ja käsittelyä, tutkimuspyyntöjen ja lähetteiden käsittelyä ja yksiköiden avustamista erilaisissa toimistotyötehtävissä sekä tilauksissa.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on tehtävään soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto (esim. lähihoitaja tai liiketalouden perustutkinto, merkonomi) tai vastaava aikaisempi tutkinto tai osastoavustajan tai vastaanottoavustajan tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Luemme eduksi


2064,79 e/ kk