(Poistunut julkaisusta)

Osastonsihteeri / Arviointi- ja kuntoutusosasto
Ikäihmisten palveluryhmä / Arviointi ja kuntoutus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Arviointi- ja kuntoutusosastolla ja vastataan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoivan ja hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaan toimintakykyä ja tukea kotona asumista mahdollisimman pitkään. Osasto toimii kotihoidon asiakkaiden tukiosastona. Asiakkaat tulevat osastolle 1-2 viikon arviointi- ja kuntoutusjaksoille.

Haemme osastonsihteeriä Arviointi- ja kuntoutusosastolle.

Osastonsihteeri työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisessa tiimissä ja yhteistyössä vanhusten ja heidän läheistensä kanssa. Osastonsihteeri toimii arviointi- ja kuntoutusosastolla ja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista, tutkimusten tilaamisesta, sisään- ja uloskirjauksesta ym. sihteerin tehtävistä.

Etsimme vastaanottoavustajan, osastonsihteerin tai sosiaali- ja terveydenhuollon sihteerin koulutuksen suorittanutta henkilöä tai lähihoitajaa, joka on suorittanut asiakaspalvelun ja tietohallinnan osaamisalueen. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi