Osastonlääkäri
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme gastroenterologia sisätautien poliklinikalle perustettuun uuteen virkaan, jonka sijoituspaikkana on tällä hetkellä Laakson poliklinikka.

Helsingin sisätautien poliklinikalla, Malmin ja Laakson yksiköissä on 27 erikoislääkärin ja kaksi erikoistuvan lääkärin virkaa. Gastroenterologeja tai gastroenterogiaan perehtyneitä sisätautilääkäreitä on 12, kuusi molemmilla poliklinikoilla. Gastroenterologian apulaisylilääkäri vastaa kummallakin poliklinikalla toiminnasta.

Gastroenterologian osastonlääkärin tehtäviin kuuluu endoskopiatoimintaa ja vastaanottotyötä. Lähetteiden käsittely ja perusterveydenhuollon lääkäreiden konsultointi on myös keskeinen osa toimenkuvaa. Yhdessä terveysasemapalveluiden kanssa pyrimme luomaan asiakkaillemme saumattoman palvelukokonaisuuden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-440-20 Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:

Sisätautien erikoislääkärin tutkinto katsotaan lisäeduksi. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja käytännönläheistä otetta työhön.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Tuula Tikkanen, 0503362181, Tuula.Tikkanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401251
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki