(Poistunut julkaisusta)

Osastonlääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Tehtävän kuvaus

OSASTONLÄÄKÄRIN SIJAISUUS HELSINGIN SAIRAALASSA MALMILLA 2.3.-31.12.2020

Helsingin sairaala koostuu yli 600 sairaansijasta kolmessa eri sairaalassa - Laakson, Malmin ja Suursuon sairaaloissa. Malmilla toimii viisi akuuttigeriatrista osastoa, yhteensä 124 sairaansijaa. Toimimme HUS:n päivystyssairaalaan kanssa samalla kampuksella hyödyntäen päivystyssairaalan palveluita 24/7. Lähes kaikki potilaamme tulevat päivystysyksiköstä. Hoitojaksot ovat pääsääntöisesti yhdestä kolmeen viikkoa ja valtaosa potilaista kotiutuu aiempaan asumispaikkaansa. Koulutamme sekä lääketieteen kandidaatteja että erikoislääkärikoulutuksessa olevia.
Osastonlääkärin sijaisena toimit seniorilääkärinä ja lääketieteen asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä ja ohjaat erikoistuvia lääkäreitä ja osalaillistettuja lääkärisijaisia.

Kollegoiden kesken tunnelma on vapaa, avoin, iloinen ja kannustava. Konsultaatiomahdollisuus seniorien kesken on helppoa ja nopeaa. Kehitys- ja kehittämismahdollisuuksia on ja koulutuksiin pääsee.

Yhteistyö päivystysyksikön ja kotihoidon kanssa on tärkeää ja saumatonta. Potilas ja hänen omaisensa ovat keskiössä.
Olet oikea kollega osastonlääkärin sijaisuuteen, jos sinulla on soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto tai erikoistuminen loppuvaiheessa ja sinulla on kokemusta geriatrisesta sairaalatyöstä.
Laita hakemuksesi Helsinki rekryn kautta tai ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää mm. palkkauksestamme ja kouluttautumismahdollisuuksistamme.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Ruotsinkielen tyydyttävä taito.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Annamaija Sutela annamaija.sutela@hel.fi, puh. 050 4022916 Apulaisylilääkäri Hanna Halme hanna.halme@hel.fi , puh. 050 3407517

Lisätietoa

https://duunitori.fi/tyoelama/hki-erikoislaakari