(Poistunut julkaisusta)

Osastonlääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme gastroenterologia osastonlääkärin vakinaiseen virkaan Malmin sisätautien poliklinikalle. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työhön kuuluu gastroenterologista tähystystoimintaa ja toimenpiteitä sekä vastaanotto- ja konsultaatiotyötä. Gastroenterologiseen tiimiin kuuluu 5 gastroenterologiaan perehtynyttä lääkäriä sekä apulaisylilääkäri.

Sisätautien poliklinikan Laakson ja Malmin yksiköissä on 26 erikoislääkärin ja kaksi erikoistuvan lääkärin virkaa. Malmin poliklinikka vastaa pääosin Itä- ja Pohjois-Helsingin sisätautikonsultaatioista. Arvostamme yhteistyökykyä ja halua kehittää pitkäjänteisesti poliklinikan toimintaa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-710-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus gastroenterologian erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Huomioimme myös hakijat, jotka eivät täytä ruotsin kielen kielitaitovaatimusta, koska yksikössämme on riittävästi ruotsin kielen taitoisia lääkäreitä.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokopäivätyö, 38 h 15 min /viikko