(Poistunut julkaisusta)

Osastonlääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2019

Tehtävän kuvaus


Suursuon sairaala on yksi Helsingin kaupungin sairaaloista. Sairaalassa on 8 vuodeosastoa ja sairaansijoja yhteensä 200. Osastoilla on vahvat profiilit: akuutti geriatrinen ja sisätautinen kuntoutus, saatto- ja palliatiivinen hoito, psykogeriatrinen kuntoutus, kirurginen jatkokuntoutus ja päihdepotilaiden akuuttikuntoutus. Hoitoajat ovat n 20 vrk osastosta riippuen. Sairaalalla on lääketieteen perusopetuksen ja erikoislääkärikoulutuksen sekä palliatiivisen erityispätevyyden koulutusoikeudet.

Haemme osastonlääkäriä vakinaiseen virkaan.

Toimit osastolla seniorilääkärinä ja olet mukana kehittämässä sairaalan toimintaa. Meitä on täällä jo usean erikoisalan edustajaa ja kokoonnumme päivittäin jakamaan osaamistamme keskenämme. Tarjoamme lisäksi hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja kaupungin hyvät henkilöstöedut.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.) Hakemukseen tunnus 7-215-19. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Arvostamme palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kokemusta juniorilääkärien ohjaamisesta.