(Poistunut julkaisusta)

Osastonlääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Tehtävän kuvaus


Malmin ja Haartmanin päivystysyksiköihin kuuluvat yhteispäivystys, päivystys- ja valvontaosastot sekä kolme päivystystä tukevaa vuodeosastoa. Yhteispäivystyksessä toimii ympärivuorokautisesti sisätautipäivystys, perustason kirurginen päivystys ja psykiatrinen päivystys sekä virka-ajan ulkopuolinen terveyskeskuspäivystys. Päivystystoimintaa tukevat lisäksi kardiologinen yksikkö sekä anestesiologinen ja Malmin sairaalassa geriatrinen päivystys.

Haemme osastonlääkäriä vakinaiseen virkaan marraskuulta 2018 alkaen.

Panostamme voimakkaasti toimintamme kehittämiseen, mm. moniammatilliseen tiimityöhön ja kotiutustoimintaan. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Helsingin yliopistollisen keskussairaalan ja HUS:n kanssa.

Työhösi kuuluu päivystysyksikön potilastyö ensisijaisesti päivystyspoliklinikalla, valvonnassa ja päivystysosastolla sekä toiminnan kehittäminen ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaus. Tehtävään kuuluu päivystysvelvollisuus. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä työskentelemme moniammatillisena tiiminä.

Tarjoamme sinulle hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Helsingin päivystykset siirtyvät HUS:iin 7.1.2019, minkä jälkeen nyt täytettävä virka sijoittuu HUS Akuutin tulosyksikköön.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1753-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla, ensisijaisesti päivystyslääketieteen tai sisätautien erikoislääkärin tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


4731,67 e/ kk