(Poistunut julkaisusta)

Osastonlääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme osastonlääkäriä vakinaiseen virkaan 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimit seniorilääkärinä ja lääketieteen asiantuntijana osaston moniammatillisessa tiimissä. Ohjaat erikoistuvia lääkäreitä ja pidät ryhmäopetuksia sekä osallistut toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta kokemusta osastotyöskentelystä sairaalassa tai terveyskeskuksessa sekä innostunutta otetta kehittämistyöhön.

Laakson sairaala on suurin Helsingin sairaalan yksikkö. Osastoja on 12 ja sairaansijoja 302. Osastot ovat profiloituneet akuuttiin geriatriaan, sisätauteihin ja kuntoutukseen. Meillä on myös 2 traumakuntoutusosastoa, 2 AVH-potilaiden jatkokuntoutusosastoa, infektiopotilaiden akuutti kohorttiosasto ja vaativien haavojen hoitoon erikoistunut osasto. Laakson sairaalaan kuuluu myös akuuttigeriatrinen osasto Haartmanin sairaalassa.

Teemme tiivistä yhteistyötä kotisairaalan, kotihoidon, Haartmanin päivystyksen ja päivystysosastojen sekä HUS:n kanssa. Osastojen potilasvaihto on vilkasta ja hoitoajat ovat jatkuvasti lyhentyneet, vuonna 2017 keskimääräinen hoitoaika oli 20,9 vrk (mediaani 12).

Helsingin sairaalalla on erikoislääkärikoulutusoikeudet mm. geriatriaan, sisätauteihin ja yleislääketieteeseen. Lisäksi olemme mukana lääketieteen perusopetuksessa geriatrian osalta.

Sinua odottavat täällä mukavat työkaverit, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja kaupungin loistavat henkilöstöedut.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1431-18. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus geriatrian, sisätautien, yleislääketieteen tai muulla soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


kokopäivätyö, 38 h 15 min viikossa