Osastonlääkäri (2) / Sairaalapalvelut / Psykogeriatria
Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelut/Psykogeriatria

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Hatanpään puistosairaalassa toimii Tampereen kaupungin kaksi psykogeriatrian osastoa osana Tampereen kaupungin sairaalapalveluita. Tämä on uusi ja kehittyvä organisaatio. Osastolla U1 hoidetaan pääosin potilaita, joilla on vaikeita muistisairauksiin liittyviä käytösoireita. Osastolla U2 hoidetaan pääosin yli 65-vuotiaita potilaita, joilla on osastohoitoa vaativa psykoosisairaus, masennus tai ahdistuneisuutta. Sairaala sijaitseen Tays Hatanpään sairaalan välittömässä läheisyydessä. Sairauskertomusjärjestelmänä käytössä on Pegasos.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme vakituiseen virkaan kahta osastonlääkäriä.

Osastonlääkärin tehtävänä on psykogeriatrian osastopotilaiden hoito yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.
Osastonlääkärin työhön kuuluu kliininen työ osastolla, konsultaatiotyö, koulutus- ja opetustehtävät. Tehtävä sisältää yhteistyötä muiden palvelulinjojen, perusterveydenhuollon, kotihoidon, kolmannen sektorin, omaisten ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa.

Osastonlääkäri vastaa osaston toiminnasta yhdessä osastonhoitajan kanssa. Osastonlääkäri ohjaa tarvittaessa erikoistuvia lääkäreitä, lääketieteen opiskelijoita ja amanuensseja. Hän vastaa potilaiden hoitoon ottamisesta ja kotiuttamisesta. Osastonlääkärin velvollisuuksiin kuuluu oman alan tutkimuksen jatkuva seuraaminen ja uusien metodien soveltaminen käytännön työhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on osastolla U1: Suomessa laillistetun geriatrin erikoislääkärin tutkinto tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto ja osastolla U2: Suomessa laillistetun psykiatrian erikoislääkärin tutkinto tai vanhuspsykiatrian erityispätevyyden kanssa geriatrian/yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, kokemusta vanhuspotilaiden hoitamisesta ja moniammatillista yhteistyökykyä. Toivomme valittavilta kollegoilta hyvää yhteistyökykyä, halua kehittää yksikön toimintaa ja joustavuutta.

Palkkaus on virkaehtosopimuksen mukainen. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS, virka täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa psykogeriatrian ylilääkäri, psykiatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Johanna Kruus, puh. 040 806 2553, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 2.7.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa psykogeriatrian ylilääkäri, psykiatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Johanna Kruus, puh. 040 806 2553, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot