Osastonlääkäri (2) / Sairaalapalvelut / Kuntoutusosastot
Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Tampereen kaupungin Sairaalapalveluiden palveluryhmään kuuluu mm. neljä kuntoutusosastoa. Kuntoutusosastot vastaavat potilaiden akuuttihoidon jälkeisestä sairaalakuntoutuksesta. Osa potilaista tulee osastolle terveydentilan ja toimintakyvyn sekä kuntoutustarpeen arviointia varten. Kuntoutusosastojen keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat muut palveluryhmät, perusterveydenhuolto, kotihoidon työntekijät ja omalääkärit, omaiset, kolmas sektori sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri. Toiminnan tavoitteena on kuntouttavan moniammatillisen hoitotyön keinoin mahdollistaa potilaan kotona selviytyminen.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme vakituiseen virkaan kahta osastonlääkäriä.

Osastonlääkärin työ perustuu potilaan geriatriseen arviointiin, jossa kiinnitetään huomiota erityisesti kognitioon, sekavuustilaan, ravitsemustilaan ja lääkitykseen.

Sairaala toimii opetussairaalana. Osastonlääkäri ohjaa tarvittaessa erikoistuvia lääkäreitä, lääketieteen opiskelijoita ja amanuensseja. Hän vastaa potilaiden hoitoon ottamisesta ja kotiuttamisesta. Osastonlääkärin velvollisuuksiin kuuluu oman alan tutkimuksen jatkuva seuraaminen ja uusien metodien soveltaminen käytännön työhön. Sairauskertomusjärjestelmänä käytössä on Pegasos. Sairaalapalvelujen päivystys on ulkoistettu.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun geriatrian, yleislääketieteen tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto.

Palkkaus on virkaehtosopimuksen mukainen. Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS, virka täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, kokemusta vanhuspotilaiden hoitamisesta, moniammatillista yhteistyökykyä. Arvostamme halua kehittää itseään ja yksikön toimintaa sekä joustavuutta. Eduksi luemme kokemuksen sairaalassa työskentelystä.

Koeaika 6 kk.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Leonid Ackerman, puh. 040 800 4129 tai leonid.ackerman(at)tampere.fi ja hallintoylilääkäri Sanna Määttänen, puh. 040 806 3669, sanna.m.maattanen(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 18.6.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Leonid Ackerman, puh. 040 800 4129 tai leonid.ackerman(at)tampere.fi
hallintoylilääkäri Sanna Määttänen, puh. 040 806 3669, sanna.m.maattanen(at)tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot