(Poistunut julkaisusta)

Osastonlääkäri (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020

Beskrivning av jobbet

Haemme kahta vakituista lääkäriä päihdepalvelujen nuorisoasemalle 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päihdepalvelut kuuluvat Helsingin kaupungin terveys- ja päihdepalveluihin ja on psykiatria- ja päihdepalvelujen yksi palvelulinja. Nuorisoasema sijaitsee Hakaniemessä ja tarjoaa matalalla kynnyksellä palveluita 13-23 -vuotiaille päihteillä, pelaamisella tai lievillä ja keskivaikeilla mielenterveyden häiriöillä oireileville nuorille ja heidän läheisilleen. Tällä hetkellä suurin osa nuorista hakeutuu nuorisoasemalle mielenterveydellisistä syistä.

Nuorisoasemalla toimii moniammatillinen työryhmä. Lääkäri on moniammatillisen työryhmän jäsen vastaten yksikön lääketieteellisen hoidon toteuttamisesta. Helsingin kaupungissa on meneillään laaja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittäminen, jonka yhteydessä nuorisoaseman resursointia lisätään ja yhteistyö eri toimijoiden - kuten erikoissairaanhoito sekä perus- ja opiskelijaterveydenhuolto - kanssa korostuu.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-199-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:
Kokemus mielenterveys-ja päihdetyöstä sekä nuorten kanssa työskentelystä.

Avtalsbransch

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Martta Palttila-Pulli, vs ylilääkäri, martta.palttila-pulli@hel.fi, p. 040 334 3219

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/