Osastonlääkäreitä Lastenpsykiatriaan
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Kuvaus
Kaipaatko uusia haasteita ja sinulla on halu olla mukana kehittämässä lastenpsykiatriaa? Kiinnostaako sinua monipuolinen ja vaihteleva työ korkeatasoisessa organisaatiossa? Haluatko olla keskeinen osa lapsipotilaan hoitoketjua ja moniammatillista hoitotiimiä?

Haemme OSASTONLÄÄKÄREITÄ vakituisiin virkoihin HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan lastenpsykiatrian uudistuvaan organisaatioon.

Sinulla on nyt mahdollisuus tarttua mielenkiintoisiin tehtäviin sekä avo- että osastohoidossa Uudenmaan alueella. Toimipisteesi on jokin isompi yksikkömme pääkaupunkiseudulla, josta teet työtä myös muualle Uudellemaalle. Osa neuvotteluista voidaan käydä etäyhteydellä.

Tehtävässäsi toimit kliinisen työn asiantuntijana ja ohjaat erikoistuvia lääkäreitä. Koko yksikön säännöllisissä lääkärikokouksissa käydään diagnostista keskustelua ja luodaan yhdessä linjauksia hoidolle. Kussakin yksikössä on useita lääkäreitä, joten voit päivittäin vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa.

Tarvitsemme pikkulapsipsykiatrian, neuropsykiatrian, mielialahäiriöiden, yleissairaalapsykiatrian ja osastohoidon osaajia. Voit halutessasi perehtyä syvällisesti johonkin erityisosaamisen alueeseen tai toimia laaja-alaisesti lastenpsykiatrina. Sinulla on meillä myös hyvät mahdollisuudet tutkimustyöhön.

Työajastasi voidaan neuvotella ja osa työstäsi on mahdollista tehdä etänä. Toivomme, että aloitat tehtävässä 1.9. tai sopimuksen mukaan. Virassa on neljän kuukauden koeaika. Palkkauksesi on LVES:n mukainen.

Olemme aikaamme seuraava, laaja-alaisten osaajien ketterä kollegio, joka pitää huolta työntekijöiden hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä. Haluamme sinut mukaan moniammatilliseen kehittämistyöhön!

Älä uuvu yksin työskentelyyn vaan tule porukkaan, jossa jaamme uudet ideat ja vastaamme työstä yhdessä!

Jos innostuit näillä puheilla tulemaan meille töihin, lähetä hakemuksesi 11.8. mennessä.

Hakukelpoisuus
 

Kelpoisuutena on erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Haettavana olevan viran kohdalla soveltuva erikoisala on lastenpsykiatria.

Voimme palkata määräaikaisesti virkaan myös erikoistumiskoulutuksessa olevan lääkärin.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.9.2020  
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 1115 Lastenpsykiatrian linja
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS

Yhteystiedot 

Jos haluat ennen hakupäätöstäsi kysyä lisää, ota yhteyttä:
Ylilääkäri Heidi Somersalo, p. 040 610 8368
Ylilääkäri Minna Mannerkoski, p. 050 428 6467, 27.7. alkaen
Ylilääkäri Kari Lappi, p. 050 427 9623, 3.8. alkaen
Yilääkäri Tuija Fontell, p. 050 427 9238, 10.8. alkaen
Linjajohtaja Leena Repokari, p. 050 427 0457


Hakuaika päättyy: 11.8.2020

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot