(Poistunut julkaisusta)

Osastonjohtaja/projektipäällikkö
Go On Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018
Asiakasyrityksemme on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Asiakasyrityksemme asiantuntemuksen ydin on energiatehokkuus. Heillä on yli 1 000 asiakasorganisaatiota 30 maassa, 800 työntekijää ja 20 toimipistettä Suomessa.

Henkilöstön mielestä asiakasyrityksemme on luotettava työpaikka, jolla on vahva visio ja hyvä kehitysdraivi. Henkilöstötyytyväisyystutkimuksen mukaan 96 prosenttia asiakasyrityksemme työntekijöistä on erittäin tai melko tyytyväisiä työpaikkaansa.

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointina itsenäistä ja vastuullista OSASTONJOHTAJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ LVI-suunnitteluun, vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen
Tampereelle.

Edellytämme Sinulta:
- LVI-alan insinööri- / Diplomi-insinöörikoulutusta
- Aiempaa esimieskokemusta
- Vankkaa kokemusta LVI-projektien suunnittelusta ja läpiviennistä
- Hyviä tiimityötaitoja

Asiakkaamme tarjoaa sinulle innostavan työympäristön Suomen kiinnostavimpien yhteistyökumppaneiden kanssa, hyvät toimintaedellytykset ja kilpailukykyiset edut.

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Tampere yrittäjä/yksikönjohtaja Timo Virolainen, +358 400 836 683.