(Poistunut julkaisusta)

Osastonjohtaja
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Kuntarahoitus on Suomen toiseksi suurin rahoitusalan yritys. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Meidän työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoita. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristömme globaali. Olemme aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja ensimmäinen suomalainen vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskija.

Meillä pääset osaksi osaavaa ja motivoitunutta mutta myös rentoa työyhteisöä, jossa viihdytään ja jossa jokaisen työntekijän panos on merkittävä ja konkreettisesti näkyvä. Kuntarahoituksen arvoissa asiakas on ykkönen. Muita arvojamme ovat luotettavuus, kumppanuus, vastuullisuus, luovuus ja uusiutumiskyky sekä yhteisen tekemisen meininki. Kuntarahoituksen modernit toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.

Business Information Solutions, tuttavallisemmin BIS, on toiminto, joka vastaa Kuntarahoituksen kehittämisestä ja jatkuvista palveluista ja informaatioteknologian alueella. Toimintaympäristömme koostuu liiketoiminnan tarpeiden kartoituksesta, kehityksen standardeista toimintamalleista, sekä laadukkaasti toimivista järjestelmäpalveluista.

Core Information Solutions on yksi BIS:in kolmesta osastosta. Osaston vastuulla on liiketoiminnan ydintukitoimintojen eli riskienhallinnan, talouden sekä transaktiopalveluiden ratkaisut ja palvelut.

Etsimme nyt Kuntarahoituksen Core Information Solutions -osastolle

OSASTONJOHTAJAA

Työssäsi johdat Kuntarahoituksen talous- ja riskienhallintatoimintojen digitaalisten ratkaisujen ja tietojärjestelmien kehitystä. Osastosi kehittää järjestelmäratkaisuja ja teknologian tuomia mahdollisuuksia yhdessä liiketoiminnan kanssa. Edistät näin strategian toteuttamista hyödyntämällä olemassa olevia palveluja ja konsepteja.

Vastaat liiketoiminnan digitalisaatio- ja järjestelmäkehitysprojektien käynnistämisestä ja kehittämisen ohjauksesta. Toimit yhteistyössä sinulle nimetyn liiketoiminta-alueen kanssa kokonaisvastuullisena kumppanina. Olet Business Information Solutions -johtotiimin jäsen ja osallistut koko toiminnon johtamiseen ja kehittämiseen. Toimit seitsemänhenkisen tiimin esimiehenä ja raportoit Business Information Solutions -toiminnosta vastaavalle johtajalle. Pääset johtamaan motivoitunutta, kunnianhimoista ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutunutta tiimiä.

Osastonjohtajana sinulla on liiketoimintamme digitalisoimisessa keskeinen rooli ja laaja-alaiset tehtävät. Vastaat Kuntarahoituksen rahoitustuotteiden ydinjärjestelmien kehittämisestä osana kokonaisarkkitehtuuria. Viet eteenpäin ja kehität Kuntarahoituksen sisäistä, informaation hallintaa ja digitalisoituvia tukipalveluita.

Meillä saat vaikuttaa kansainvälisesti toimivan, yhteiskunnallisesti merkittävän rahoitusalan yrityksen kehitykseen. Saat myös tilaisuuden työskennellä asiansa osaavien ja kehittymishaluisten ihmisten kanssa. Esimiehenä toimimiseen saat tukea oman toimintomme johtotiimiltä sekä koko Kuntarahoituksen johtamisen kehittämisestä.

Menestyt tässä tehtävässä, kun:

  • Sinulla on näkemystä siitä, miten digitaalisuus ja tietojärjestelmät pystyvät luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, tukemaan liiketoimintaa ja strategisten tavoitteiden saavuttamista.
  • Sinulla on IT-johtamiskokemusta sekä kokemusta vaativien liiketoimintalähtöisten järjestelmäprojektien ohjauksesta. Olet työskennellyt järjestelmäkehitystehtävissä rahoitus- tai pankkialalla ja sinulla on kokemusta toimittajayhteistyöstä järjestelmäkehityksessä sekä jatkuvissa palveluissa.
  • Työskentelyssäsi korostuu asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen ote asioihin kompleksisessa ympäristössä.
  • Olet ammattitaitoinen sekä innostava esimies, ja sinulla on hyvät viestintä-, esiintymis- ja verkostoitumistaidot, myös englannin kielellä.

Miksi Kuntarahoitukselle?

Kuntarahoituksella on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen. Lisäksi tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tulevan esimiehesi Rainer Holmin sekä kollegoidesi ajatuksia: mitä he toivovat uudelta osastonjohtajalta ja millainen työpaikka ja -yhteisö Kuntarahoitus oikein on!

https://insights.barona.fi/kuntarahoitus-osastonjohtaja

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 22.5.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior konsultti Ville Saviluoto puhelimitse +358 40 869 0180 tai sähköpostitse ville.saviluoto@barona.fi.