(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme osastonhoitajaa Kontulan seniorikeskukseen osastolle 5. Osastolla on kaksi muistisairaiden hoitoon keskittynyttä ympärivuorokautista hoivaa tarjoavaa yksikköä (Sateenkaari ja Aamurusko) sekä yksi psykogeriatrinen yksikkö (Kuunsilta). Kaikki ryhmäkodit ovat 14-paikkaisia. Perustehtävämme on luoda mahdollisuudet asukkaiden hyvinvointiin ja merkitykselliseen elämään toimintakykyä tukien.

Esihenkilönä tehtäviisi kuuluu johtaa moniammatillisia tiimejä toteuttamaan asiakaslähtöistä monisairaiden ikäihmisten hoitotyötä ja kuntoutumista sekä omaisyhteistyötä. Päivittäisten henkilöstöhallinnon tehtävien lisäksi osallistut toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen yhteistyössä osaston tiimien ja kollegaverkoston kanssa. Johtamistyön keskiössä ovat itseohjautuvuuden, Lean-kehittämisen vahvistaminen tiimeissä sekä nyt ajankohtaisena asiana Apottiin valmistautuminen.

Haemme innostunutta, joustavaa, kehittämismyönteistä esihenkilöä ja toivomme sinulla olevan positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne työhön. Arvostamme kokemusta esihenkilötyöstä, stressin- ja paineensietokykyä, sekä kykyä johtaa muuttuvia tilanteita. Perehtymisesi tueksi sinulle nimetään oma tutorkollega.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Kontulan seniorikeskuksen henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää talon kuntosalia ja uimahallia maksutta. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kaisa Honkanen, palvelupäällikkö, p. 09 310 73302 Maija Hyttinen, johtaja, p. 09 310 61815

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi